Mogen we ons team even voorstellen?

Het Klundert Team

Ons team is ons bedrijf

Het bedrijf heeft een familiair, Brabants karakter en dat straalt het team uit. We werken hard, doen wat we beloven en we gaan voor de hoogste service aan onze klanten. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Een fijne werksfeer

De combinatie van techniek en creativiteit dat werkt het beste met een positieve werksfeer. Een werksfeer met ruimte voor persoonlijke inbreng, enthousiasme en vriendelijkheid.

Even voorstellen

Het Klundert Team bestaat uit 11 vaste medewerkers. En als het wat drukker is, hebben we betrokken freelancers die ons helpen (de Klundert Crew). We stellen ons vaste team aan u voor:

Onze specialisten

Jeroen Over

Sales

Jeroen is een audiovisuele alleskunner met een specialisatie in sales. Hij helpt je graag met vragen over apparatuur, maakt prijsopgaven en is superhandig met de nieuwste technische snufjes. Daarnaast zien we Jeroen als geluidstechnicus in ‘t theater en is hij een kei in video-content editing / montage.

Will Taubert

Audiovisueel specialist

Audiovisuele alleskunner. Onze lichtspecialist / operator. We zijn eigenlijk nog steeds aan het uitzoeken wat Will technisch niet kan.

Dennis Huibers

Audiovisueel specialist

Onze allround technicus met een hart voor geluidstechniek (en subwoofers). Ben je wel eens op een evenement geweest waar we de techniek verzorgen? Dan kom je Dennis tegen!

Bjorn Couwenberg

ICT specialist & AV technicus

Onze audiovisuele techniek zit vol met netwerk technologie. Bjorn is onze specialist op gebied van ICT, software en A/V apparatuur. En een kei in grafische vormgeving.

Toine van de Klundert

Adviseur & Ambassadeur

De grondlegger en oprichter van ons bedrijf. In 1986 begonnen met de muziekwinkel en heeft in 25 jaar het bedrijf opgebouwd! Aan Toine danken we ook de naam van ons bedrijf. In 2013 heeft hij het bedrijf verkocht aan Dennis, maar is als adviseur nog steeds 100% betrokken bij het bedrijf. Een betere ambassadeur van ons bedrijf kunnen we ons niet wensen!

Carien van de Klundert

Financieel directeur

Carien is al sinds de oprichting het financiële en administratieve fundament van ons bedrijf. Ze zorgt dat alle cijfers kloppen!

Dennis van der Vleuten

Eigenaar

Sinds 2013 de trotse eigenaar van Klundert AV en Klundert Music. Je ziet Dennis ook nog wel eens achter een Japanse geluidstafel…want zijn passie is geluidstechniek.