Over ons

Audiovisueel specialist

Klundert AV is specialist op het gebied van geluidstechniek, verlichting en videotechniek. Wij verkopen, installeren, repareren én verhuren professionele audiovisuele apparatuur. Door onze regionale focus zijn we sterk betrokken bij onze projecten en relaties.

Ons bedrijf is in 1986 opgericht door Toine en Carien van de Klundert. Daar komt de naam van ons bedrijf vandaan. Onze oorsprong ligt in de muziekinstrumenten. Vanuit vroeger kennen de meeste mensen ons van de muziekwinkel ‘Van de Klundert’. Onze bedrijf is vervolgens verder gegroeid tot een specialist in professionele (pop) muziekinstrumenten en audiovisuele apparatuur.

Onderscheid muziek en techniek

Omdat de audiovisuele afdeling flink is gegroeid, hebben we een onderscheid gemaakt tussen de muziekwinkel (muziekinstrumenten) en de audiovisuele apparatuur. De sterke synergie met onze muziekwinkel geeft ons een bijzondere positie in de markt. De mix van muziek en techniek blijkt de perfecte cocktail!

Sinds 1 januari 2013 is het bedrijf overgenomen door Dennis van der Vleuten. Jarenlang daarvoor heeft Dennis samen met Toine en Carien het bedrijf geleid. Gelukkig werken Toine en Carien nog steeds in ons bedrijf, die kunnen wij natuurlijk niet missen. Dennis is in 1996 in het bedrijf begonnen als stagiaire bij Toine & Carien.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Dat is heel divers. Onze opdrachtgevers zijn vaak producerende of organiserende partijen zoals theatergezelschappen, evenementenbureaus, uitvaartverzorgers, festivalorganisaties, productiebedrijven en standbouwers. Van hen nemen wij doorgaans de totale zorg voor techniek uit handen.

Maar we leveren ook aan relaties die zelf apparatuur en technische kennis in huis hebben zoals theaters, buurtcentra, scholen, attractieparken, evenementencomplexen en collega A/V verhuurbedrijven. Voor hen zijn wij een ondersteunende partner, voor zowel advisering als leverancier van producten en diensten.

En dan heb je natuurlijk nog iedereen die onze winkel bezoekt. Van eindgebruiker / particulier tot B2B, iedereen is welkom. Van aansluitplug tot complete installatie, we zijn je graag van dienst!

Het begon dus allemaal met de muziekwinkel. Hiernaast een leuke foto van vroeger. Met linksboven: Peter Meijers, rechtsboven: Dhr. Rossmeisl, linksonder: Frans van Esch (oud medewerker, inmiddels met pensioen) en rechtsonder oud-eigenaar: Toine van de Klundert.

Deze foto is gemaakt bij de vorige werkgever waar Toine van de Klundert ooit werkte: Muziekhuis Rossmeisl te Tilburg (Juliana van Stolbergstraat). Na omstandigheden in de familie Rossmeisl is Toine zijn eigen bedrijf begonnen: Muziekhuis Van de Klundert in Oisterwijk.

In 1996 is Toine verhuisd naar de locatie waar we nu nog steeds zitten (Van de Klundert Muziekinstrumenten B.V.). Rond 2000 is de bedrijfsnaam aangepast naar Klundert Muziek en later naar Klundert Music.

Deze oude foto van Dennis (huidige eigenaar) willen we u niet onthouden. Het was al vroeg duidelijk dat muziek & techniek de passie van Dennis was!

Nieuwsgierig naar ons bedrijfspand?