Livestream

Specialisten in livestream

Sinds COVID-19 is er in de audiovisuele branche een grotere vraag ontstaan voor live-stream audio en video. Door onze jarenlange ervaring in visuele projecten kunnen we u daarin goed ondersteunen!

We hebben een uitgebreid assortiment aan camera’s, video mixers en livestream apparatuur. Via ons eigen streaming platform zorgen we dat uw publiek probleemloos kan meekijken. Uiteraard voorzien van SSL beveiliging en -indien gewenst- met password beveiliging.
De videostream kunnen we voor u op onze eigen website aanbieden, maar de videostream is ook te integreren / embedden in uw eigen website of social media kanalen.

Ook bieden we een eigen webinar platform aan. Via ons webinar dashboard kunnen we uw webinar professioneel voorzien van o.a. chatfuncties, poll tool (stemmen op bijv. een stelling) en breakout rooms.

De kosten van livestream zijn afhankelijk van het aantal camera’s, geluidstechniek en hoeveelheid kijkers. We maken daarom graag een prijsopgave op maat. We reageren normaal gesproken per ommegaande op uw aanvraag waardoor u snel een budgetindicatie heeft!

Voorbeelden van live-stream projecten:

Onderstaand een paar voorbeelden van livestreams die we verzorgen:

  • webinars
  • conferenties / vergaderingen
  • locatie uitvaarten
  • musical- en theater uitvoeringen
  • raadsvergaderingen
Livestream vanuit 013 Tilburg