Een feest in Theaters Tilburg!

Kruikenconcert

Het is elk jaar weer een carnavalesk feestje in Theaters Tilburg! Als audiovisueel partner van Carnavals Stichting Tilburg verzorgen de complete audiovisuele techniek voor de befaamde Kruikenconcerten!

Thema

Elk jaar is er een leuk thema waarop muziek samengesteld wordt. Op dit thema ontwerpen we de verlichting en special effects. Met onze visuele techniek zorgen voor een extra dimensie!

Special effects

Om het concert een extra beleving te geven zetten we allerlei special effects mee in. Denk bijvoorbeeld aan (verticale) rookmachines, confetti, vuurfonteinen en droogijs. Ook laten we bijzonder verlichtingsarmaturen zakken met allerlei sfeervolle en gave effecten!

Geluidsversterking

Op het Kruikenconcert speelt een professioneel orkest waarbij we zorgen dat alles in een goede balans wordt uitversterkt. Maar liefst 80 audiokanalen worden gemixed tijdens het concert om alles perfect te laten klinken. Zowel de zaal als de tribune is voorzien van een krachtig geluidssysteem, want er wordt gezellig meegezongen!

Professionele gastartiesten

Elk jaar zijn er weer bijzondere gastartiesten op het concert, zoals Guus Meeuwis, Paul de Leeuw, Van Velzen, Rene Froger en Karin Bloemen. Wij zorgen uiteraard voor de juiste (draadloze) zangmicrofoons, in-ear en monitorgeluid.