Experience Centre - Floris van Bommel

Een project waar we enorm trost op zijn. Voor Van Bommel Schoenmode hebben we de complete audiovisuele techniek mogen leveren voor het nieuwe Van Bommel Experience Centre. In de schoenenfabriek in Moergestel hebben we een ruimte omgebouwd voor een ultieme beleving. Op een groot cinema scherm (10 x 3 mtr.) wordt via edge-blending projectie (groot beeld middels twee projectoren) een 4K breed beeld geprojecteerd. Aangevuld met multi-kanaals 5.1 geluidsweergave geeft dit een waanzinnige beleving. In de tijdlijn code wordt ook verlichting mee geschakeld voor extra lichteffecten (DMX).

Het gehele systeem wordt aangestuurd via een A/V Stumpfl mediaserver; die op afstand kan worden bediend via een AMX systeem (middels een touch screen).

Klundert Audiovisueel is verantwoordelijk voor het complete ontwerp, programmatie en montage.

Dit project hebben we in een fijne samenwerking gerealiseerd met de video creators van Spread Motion Design! Voor meer informatie over de mooie Van Bommel film, klik hier!

Oog voor detail en nette afwerking. Voor onze presentatieruimte was afwerking belangrijk. Het videobeeld is adembenemend mooi. Door de eenvoudige, slimme bediening op het touchscreen kunnen onze medewerkers de apparatuur makkelijk gebruiken. De effecten tijdens de video zijn een mooie toevoeging aan de film. Complimenten aan het team - wij zijn erg tevreden over onze nieuwe installatie!
- Karel Smulders, Van Bommel